Shashoe, grijze roodstaartpapegaai

Shashoe is een wat oudere grijze roodstaartman die bij ons in de opvang is gekomen. Hoe oud hij precies is, weten we niet, zijn voetring is al behoorlijk versleten en het nummer is niet meer te lezen. Dus piepjong zal hij niet meer zijn.
Onze Shashoe is een lief ventje en hij is dol is op gezelschap. Hij neemt overal de tijd voor, is gek op scharrelen en badderen. Alles is leuk, maar wel op zijn tempo, geen haast bij deze man. Hij stapt goed op, maar soms dus niet gelijk, pas als hij klaar is waar hij mee bezig is.
Hij spreekt soms een zinnetje, soms zingt hij iets dat lijkt op een liedje, maar zijn favoriete geluidjes zijn toch echt boeren en scheetjes laten, gevolgd door een ‘ahhhh’, ten teken van opluchting 😆. Shashoe is gek op kusjes geven en lieve geluidjes maken als je in de buurt bent. Als hij bij je mag zitten dan is hij helemaal gelukkig.
Met Shashoe heb je een vriendje voor het leven. We gaan een geweldig huisje voor je zoeken, lieve Shashoe, waar je alles op z’n/jouw tijd mag doen en leren.