Doneren Online Workshops

Erkende Papegaaienopvang

Help je mee?

Een (online) donatie waarderen we enorm! Dat kan bij Stichting Vrolijke Papegaai eenmalig, maar bijvoorbeeld ook maandelijks.

Dank je wel namens alle Vrolijke papegaaien.

Bedrag

Wat doet de SVP met mijn geld?

Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers. Opvang en verzorging van de papegaaien gebeurd dan ook bij onze (ervaren) opvanggezinnen thuis.
Donaties worden besteed aan de papegaaien die wij opvangen; denk hier bij aan voeding, huisvesting en (medische) verzorging.

Kan ik ook direct geld overmaken?

Ja, dat kan. Onze bankgegevens zijn als volgt: Bankrekeningnummer NL16INGB0005716524, BIC INGBNL2A, t.n.v. Stichting Vrolijke Papegaai.

Wat kan ik nog meer doen om te helpen?

Omdat wij sterk afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers zijn helpende handen altijd welkom. Wij organiseren zeer regelmatig workshops en staan enkele keren per jaar op evenementen. Hierbij kunnen we hulp goed gebruiken. Daarnaast zijn wij ook altijd erg blij met geschikte opvanggezinnen (n.b. hier zijn uiteraard wel voorwaarden aan verbonden, omdat wij natuurlijk altijd het beste voor de papegaaien willen, óók tijdens opvang). Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger bij te dragen, neem dan contact met ons op.