Doneren Online Workshops

Erkende Papegaaienopvang

Over ons

Wil zo veel mogelijk papegaaien uit de kooi halen en bij het gezin laten horen. Een Vrolijke papegaai is een gelukkige, tamme, gezonde papegaai, die mee gaat op visite, naar buiten, de hond uitlaten, naar de kinderboerderij, naar het strand. Thuis kan de vogel, binnen en buiten, spelen op een speelboom met speeltjes, takken, touw en allerlei spullen die veilig gesloopt kunnen worden. Want dát doet een papegaai graag. SVP geeft informatie over het houden van papegaaien als huiskamervogel.

LEES VERDER

Stichting Vrolijke Papegaai is financieel geheel onafhankelijk van subsidies of andere structurele financiële ondersteuning. Giften, legaten of sponsoring (financieel of in natura) zijn dan ook altijd van harte welkom en komen volledig ten goede aan onze doelstellingen en opvang papegaaien.

Stichting Vrolijke Papegaai (SVP) is op 4 oktober (dierendag) 2010 opgericht en heeft als officiële doelstelling: het bevorderen van verantwoord bezit van papegaaien; het bevorderen van het welzijn van deze vogelsoorten genomen in de ruimste zin van het woord; het bevorderen en de verwezenlijking van het doel van de stichting op de meest diervriendelijke wijze; het verrichten van alle mogelijke handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin in verband staan of daaraan bevorderlijk kunnen zijn.

Om onze doelstellingen te bereiken, ontplooien wij een breed scala aan activiteiten.

Online Workshops

Volg een online workshop! vergroot je kennis over papegaaien.