Redbull, blauwgele ara

Sommige vogels komen bij ons in de opvang en krijgen nauwelijks de kans om op de website of op facebook te staan, omdat er al gelijk iemand halsoverkop voor valt. Dat is bij onze mooie  blauwgele araman Redbull het geval. Deze lieve rustige jongen van 10 jaar, geboren in april 2013, is aan ons afgestaan omdat zijn vorige eigenaars hem graag een beter en afwisselender leven gunden dan dat zij hem konden bieden. Vanwege Redbull’s welzijn is deze moeilijke keuze gemaakt, waar wij alleen maar respect voor hebben!

Redbull was nog niet zo heel erg veel verschillende situaties gewend. Maar daar  is in de opvangperiode hard mee aan de slag gegaan en nu is hij eigenlijk heel cool en stoïcijns, hij vindt alles wel best. Er was altijd qua huisvesting en voeding veel zorg voor hem, dus hij snoept ook wel graag. En babbelen doet hij als de beste, hij heeft een heel breed repertoire. Zo gezellig!

Bij de eerste mogelijkheid die er was om kennis te maken met deze lieverd, viel er dus gelijk al iemand head over heels voor hem. Binnen de kortste keren waren basis- en vervolgworkshop afgerond en stonden de voorzieningen klaar voor Redbull. En nu … is hij al direct uit logeren gegaan! Mooie jongen, maak er maar een heeeeeeele lange logeerpartij van, liefst levenslang! 🙂