Lucky, blauwgele ara

Ken je dat? Zo’n mens dat soms ineens heel druk en geagiteerd kan praten, hard lachen, een feestje bouwen en het allemaal heel gezellig vindt? Zo is onze nieuwe opvanger ook 😁.
Ara Lucky, een blauwgele pop geboren in 2017, is over het algemeen heerlijk rustig, zit te genieten van het zonnetje als ze in de buitenspeelboom zit en zit ook af en toe een dutje te doen. En dan ineens ….. dan begint ze! Hard giechelen, opgewonden en luidop kletsen, gekke gilletjes slaken, allerlei vriendelijke dingen zeggen: “Hallo”, “lekker” en nog meer (on)verstaanbare prietpraat, ondersteboven hangen aan één poot. Kortom, het heerlijk naar haar zin hebben en dikke pret hebben, met allerlei drukdrukdrukke geluiden erbij. Niet storend, maar wel heel grappig eigenlijk.
Lucky kwam naar ons toe omdat haar vorige eigenaar haar niet langer het leventje kon geven dat hij haar zo gunde en dat ze tot een paar jaar geleden ook had. Daar kwam door verdrietige omstandigheden een einde aan en toen zat Lucky daar, met te weinig aandacht en te weinig leuke dingen om te doen. Ze is toen aan haar verenpakje op haar buik gaan plukken. Tijd voor verandering, ze kwam naar ons.
En daar past ze zich heel snel aan. Pellets eten, in het zonnetje zitten, opstappen, kennismaken met andere papegaaien, niet alleen honden (die kende ze al) maar ook katten langs zien lopen, voerbakjes slopen, ze draait er haar pootje niet voor om. En dus ook een paar keer per dag uitbarsten in druk, vrolijk en opgewonden geklets, gelach, gegiechel, die malle meid.
Lucky zoekt dus een huisje waar er genoten wordt van haar vrolijkheid, waar ze leuke dingen kan meemaken, waar dit jonge meisje heel veel geweldige jaren kan gaan krijgen en heel lucky wordt. Bij jou misschien?