Koentje, rosékaketoe

Het is weer tijd om een van onze geweldige opvangertjes aan je voor te stellen; rose-kaketoe Koen(elientje). Koenelientje is 15 jaar door het leven gegaan als Koen maar het blijkt een dame te zijn, Koenelientje. Al blijft ze zichzelf Koen noemen: “hoi Koen, trusten Koen!”
Koenelientje is nog erg aan het wennen. Ze heeft 15 jaar bij haar eerste eigenaar gewoond, een lieve vrouw, en die heeft veel van Koen gehouden. Van de man des huizes was Koen wat minder gecharmeerd. Dat was ook te merken in het opvanggezin, als de vrouw van het opvanggezin aandacht aan Koenelientje besteed werd dit veelal door Koenelientje beloond met partnergedrag. De in het opvanggezin aanwezige man werd echter getrakteerd op een flinke snauw. Ook wanneer er iets van Koenelientje gevraagd wordt waar ze geen zin in heeft werd dat afgestraft met een flinke snauw. Ook was ze erg bang voor nieuwe situaties, geluiden en onverwachte bewegingen.
Inmiddels gaat ze goed vooruit. En begint ze dankzij vele inspanningen van het opvanggezin zich steeds meer op haar gemak te voelen zowel bij mannen als vrouwen! Ook eet ze graag haar pellets en gezonde chop. Uit het verhaal van Koenelientje blijkt maar weer hoe veerkrachtig gaaien zijn! Met rust en de juiste begeleiding zijn er alle mooie stappen gezet.
Is jouw interesse gewekt, en denk je dat jij het in huis hebt om deze lieve maar ietwat onzekere dame te begeleiden op weg naar een schitterende toekomst!? Schijf je dan snel in voor een van onze workshops en kom een keertje kennis met haar maken bij een oefensessie.