Coco, grijze roodstaartpapegaai

Wat de Righteous Brothers, Billy Holliday en Elvis gemeen hebben? Ze staan allemaal op de Spotify playlist van ons nieuwe opvangertje Coco. Heerlijk ‘meezingen’, zeker met al die lekkere uithalen.

Coco is een grijze roodstaartjongeman van net 14 jaar oud, geboren op 5 februari 2006. Coco is dus topfit, super atletisch en jong van geest, dus wat maakt het uit dat hij dan van oldskool muziek houdt? Leeftijd is ook niet meer dan een nummertje, toch?

Toen de vorige baasjes van Coco hem vonden, zat hij al een aantal jaar letterlijk opgesloten in zijn kooi. Deze zat op slot, de sleutel onvindbaar… Gelukkig hebben zij hem direct mee naar huis en in hun hart genomen. Na een lastige start, begon hij daar aan zijn vrolijke leven. Opstappen, lekker eten en douchen. Daar heeft Coco de afgelopen jaren allemaal al van mogen genieten. Helaas kon hij daar niet langer blijven en zijn we op zoek naar een fijn plekje waar Coco zijn blije leventje kan voortzetten. 

Naast dat Coco gek is op muziek, klimt en klautert hij er op los. In de kooi, in de boom, op zijn kop aan je arm… Daarnaast is hij ook nog eens enorm slim en nieuwsgierig. Een echte avonturier! Maar, na al die drukte is er ook een moment van relaxen. Lekker het buikje vol eten met pallets en nootjes, een paar welverdiende kusjes en krabbels over zijn koppie en daarna tijd voor een heerlijk dutje. Dat hoeft niet persee in zijn slaapkooitje hoor, deze knapperd kan overal dutten. Ook in een drukke keuken vol visite of opgerold als een zacht pluizenbolletje op je knie. Wat een gezellig ventje om in je hart en huis op te nemen!