Coco, grijze roodstaartpapegaai

Ons nieuwe opvangertje Coco (ja, alweer een Coco 😉 ) is een grijze roodstaartjongetje van 20 jaar oud. Hij vindt alles superspannend en interessant. Hij houdt enorm van interactie, maar wel graag van afstand, aan zijn lijf geen polonaise. Kriebelen en kroelen vindt hij niet leuk. Schreeuwen doet hij niet, kletsen wel veel. Coco heeft een enorme woordenschat en weet deze regelmatig op het juiste moment te gebruiken. Ontzettend grappig. Als hij door schrikken van zijn boom valt dan zegt hij soms “ik schrik me dood’. Zo heeft hij heel veel komische zinnen en woorden. Met Coco hoef je je geen moment te vervelen en heb je het altijd gezellig in huis. Ook met andere vogels en honden kan hij het prima vinden, die knapperd.
Coco stapt netjes op de stok maar handen liever niet, die zijn nog een beetje eng. Maar daar wordt aan gewerkt natuurlijk. Hij (vr)eet nootjes, diverse fruit als snack en natuurlijk pellets. Mmmmm, wat vindt hij dat allemaal lekker. Slopen doet hij ook graag, een blokje vurenhout is binnen no time tot lucifer houtjes gereduceerd.
Al met al is Coco een gezellige mooie lieverd, waar we natuurlijk nog een fijn huisje voor zoeken. Welkom in je nieuwe Vrolijke leventje, lieve Coco!