Chico, zwartkopcaique

Hou je van Vrolijk, van actief, van lief, van grappig, van stoer, van een grote papegaai in een klein jasje? Dan is ons opvang-caique’tje Chico misschien wel jouw grote liefde. Chico is een mooie, lieve zwartkopcaique die al deze eigenschappen laat zien. In de opvang kan hij goed wennen en voelt hij zich al snel op zijn gemakje. Het is een vrolijke, stabiele jongen die erg geniet van zijn nieuwe leventje.

Hij is nieuwsgierig en onderzoekend, vindt douchen heerlijk, trekt zich niets aan van de andere aanwezige vogels en dieren in het opvanggezin. Als hij zit te eten, maakt hij superlieve genietende geluidjes, hij vindt pellets dan ook heerlijk. Wel maakt hij er een vies zootje van, hij sopt zijn pellets in zijn water en krijgt meerdere keren per dag lekker vers en schoon water. Chico houdt van pelletsoep dus, mmmmm ! 🍵 Opstappen doet hij van begin af aan prima en soepeltjes, Bijten? Nee hoor, Chico niet!

Al met al een Vrolijke, actieve, lieve, grappige, stoere, grote papegaai in een klein jasje, onze Chico. Welkom, jongetje! Daar moeten we een geweldig plekje voor kunnen vinden! Bij jou misschien?