Workshop inschrijven

Met dit formulier meld je je aan voor een basisworkshop óf een vervolgworkshop van de Stichting Vrolijke Papegaai. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht.

De kosten voor de basisworkshop bedragen €50 per persoon, inclusief koffie, thee, fris en een uitgebreide lunch. Een tweede volwassen deelnemer betaalt 50%, zijnde €25. Kinderen tot 10 jaar kunnen niet deelnemen. Jongeren tussen 10 en 18 jaar betalen €25.

Je deelname is pas definitief na aanmelding en betaling. Bij inschrijving dient het bedrag direct te worden overgemaakt op bankrekening NL16 INGB 0005716524 t.n.v. Stichting Vrolijke Papegaai, onder vermelding van "basisworkshop (datum)" of "vervolgworkshop (datum)".

Basisworkshop - zaterdag 9 september 2017Basisworkshop - zaterdag 11 november 2017Vervolgworkshop - zaterdag 28 oktober 2017

JaNee

Grijze roodstaartAraEdelpapegaaiKaketoeRosékaketoeAmazoneBont boertjeOverige, namelijk:

Vanwege de praktijkoefeningen én vanwege de gezelligheid is het de bedoeling dat je papegaai mee komt. Voor de vogels is dit dus ook een heel leerzame bijeenkomst, waar ze zonder uitzondering erg van genieten.

JaNeeIk heb geen papegaai

Vogels die recent op PBFD, Polyoma, Chlamydia en KDS/PDD/Bornavirus zijn getest worden tijdens de basisworkshop strikt apart gehouden van de vogels die niet getest zijn en dus een potentieel risico vormen. Het testbewijs moeten we daarom van te voren kunnen inzien. Zonder testbewijs worden vogels als potentiële risicovogel beschouwd en behandeld.
Bij de vervolgworkshop zijn uitsluitend geteste papegaaien welkom. Zonder testbewijs worden vogels niet toegelaten.

JaNeeIk heb geen papegaai
JaNeeIk heb geen papegaai
JaNeeIk heb geen papegaai
JaNeeIk heb geen papegaai

JaNee