Forumreglement

– Wij zijn tégen handel in papegaaien en tégen handopfok. Het is niet toegestaan om papegaaien of andere dieren (te koop of gratis) aan te bieden op het forum. Dergelijke berichten worden direct verwijderd.

– Onze subfora (papegaaienforum, kwekplek e.d.) zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Reageren kan uitsluitend na (vrijblijvende en gratis) registratie als forumdeelnemer. Alleen ons voorstelforum is uitsluitend voor aangemelde forumleden toegankelijk, dit in verband met de privacy.

– Wij zouden het op prijs stellen als je je even wilt voorstellen op het voorstelforum. Het hoeft niet uitgebreid, maar we willen graag weten wie je bent en wie je eventuele papegaai(en) zijn.

– We houden het netjes. Grof taalgebruik, iemand beledigen en/of ruzie uitlokken op het forum is niet toegestaan.

– Iedereen die foto’s plaatst op het forum, foto’s of beoordelingen van evenementen e.d. opstuurt naar het e-mailadres van Stichting Vrolijke Papegaai, geeft automatisch toestemming om deze foto’s en teksten te gebruiken op de website of op andere wijze, uiteraard ten bate van de doelstellingen van SVP.

– Stichting Vrolijke Papegaai is nooit verantwoordelijk voor dingen die door derden op het forum gezegd of verteld worden.

– Uitstapjes of evenementen van andere organisaties mogen op ons forum worden geplaatst, mits ze niet de overhand krijgen. Activiteiten die in strijd zijn met onze doelstellingen dan wel samenvallen met activiteiten van Stichting Vrolijke Papegaai mogen niet worden geplaatst. Dit is ter beoordeling aan het bestuur van SVP.

 

– Wil je iets kopiëren? Vraag dat dan even via ons e-mailadres info@vrolijkepapegaai.nl. Kopiëren en elders plaatsen mét bronvermelding: Stichting Vrolijke Papegaai.

– Foto’s zijn beschikbaar gemaakt door Stichting Vrolijke Papegaai. Wanneer je ze wilt gebruiken, vraag je per e-mail toestemming. Te gebruiken mét bronvermelding: Stichting Vrolijke Papegaai.

– Handleiding voor het plaatsen van foto’s op het forum:
* uploaden in www.mijnalbum.nl
* Dan open je een topic en klik je (img) aan, staat in het rijtje boven het topic.
* In mijn album ga je op de foto staan met je muis, rechtermuisknop.
* afbeeldings-url kopiëren
* In het topic klik je met je muis precies in het midden van (img)(img) en dan klikken op plakken.
* Dan zie je een regel verschijnen.
* Dat kun je een paar keer herhalen met de andere foto’s.
* Als je op versturen drukt, dan plaatst hij ook de foto’s.

Veel leesplezier op ons forum! Van harte welkom.