Online Workshops

Alles over papegaaien en wat daarmee te maken heeft
Plaats reactie
victorq
Vrijwilliger SVP
Berichten: 253
Lid geworden op: juni 30, 2018, 10:35 am

Online Workshops

Bericht door victorq »

En jaaaa, het is zo ver! Onze virusveilige, digitale, leerzame basisworkshop is beschikbaar! 🎉👍😁

Gedwongen door COVID-19 moesten we aan de bak om onze "oude", live basisworkshop aan te passen, zodat er volgens de RIVM-maatregelen en verantwoord gewerkt kon gaan worden. We hebben hem dus voor het allergrootste gedeelte gedigitaliseerd, zodat ieder op haar/zijn tijd zich de theorie meester kan maken. Ook wordt de mogelijkheid geboden om een aantal keren een digitaal live spreekuur bij te wonen, waar je eventuele dringende vragen beantwoord kunt krijgen.

De praktijkvaardigheden aanleren gebeurt nog wel live, met alle zorgvuldigheid, tijdens een ochtend- of middagsessie waarvoor deelnemers zich kunnen aanmelden ná geslaagde afronding van de digitale theorie.

OPVANGERTJES
Bij die praktijksessies kan ook uitgebreid kennis worden gemaakt met al onze opvangpapegaaien, zodat gekeken kan worden of er een "klik" is tussen een opvangertje en een potentieel adoptiegezin. Een heel belangrijke, maar ook superleuke, gelegenheid om eens lekker bezig te zijn met Vrolijke papegaaien.

Op de nieuwe website staat trouwens ook een (gratis) workshop over alle papegaaien die we op dat moment in de opvang hebben. Foto's, soms filmpjes, informatie, anekdotes, alles om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van onze kanjers. Die workshop is voor iedereen toegankelijk, dus ga er vooral kijken, lezen, genieten!

Ontwikkeld door onze ervaren en betrokken vrijwilligers, onze SVP ICT-kanjer en onze eigen papegaaiengedragsdeskundige met tientallen jaren ervaring én met inbreng van ál onze (opvang)papegaaien die ons zo veel geleerd hebben, hopen we dat de vernieuwde, verantwoorde, bijdetijdse workshops (basis- en opvangpapegaaien) bij jullie in de smaak zullen vallen!

WAAR TE VINDEN?
Op onze nieuwe website https://elearning.vrolijkepapegaai.nl kun je alle (vrij toegankelijke) informatie vinden over deze nieuwe opzet en over onze opvangpapegaaien én kun je je aanmelden voor (betaalde) deelname aan de basisworkshop. Mensen die zich al hebben ingeschreven en betaald voor onze vorige workshop krijgen bericht per mail, zodat ook zij met dit alternatief aan de slag kunnen.

Als je opmerkingen, vragen, onvolledigheden, onduidelijkheden enz. vindt op de website of in de workshop, meld ons die dan ajb! Want daar kan onze e-learning alleen maar beter van worden. Dus maak gebruik van het contactformulier op de website, mail ons (elearning@vrolijkepapegaai.nl) of zet je opmerkingen hieronder. Alvast bedankt voor het meedenken!

Wij wensen iedereen die gaat kijken en wellicht ook de workshop gaat doen, héél veel succes en plezier ermee!
:ara-blauwgeel Maxi

Plaats reactie