Dori, weer op zoek

Alles over papegaaien en wat daarmee te maken heeft
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 460
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Dori, weer op zoek

Bericht door Bestuur SVP »

Een jaar of 2 geleden werd edelpop Dori geadopteerd. Maar ... ze is weer terug. Dus een prachtige kans om haar in je huis en hart op te nemen. Dori is een prachtige jonge meid (van 2015) met een heerlijk karakter.

Want Dori is, eigenlijk in tegenstelling tot veel andere edelpapegaaimeisjes, een hele zachtaardige meid. Ze is heel erg tam en gewend aan heel veel: volwassenen, kinderen, honden, katten, andere papegaaien, enz.. Maar tegelijk houdt Dori'tje wel van haar rust, te druk is niks voor haar, want daar is ze zelf te rustig voor. Geef haar een heerlijke klimboom met het nodige sloopspul, een bakje met jummie pellets en een flinke afwisseling aan stukjes fruit en groente en ook eens een nootje, en Dori vermaakt zich prima. Zeker wanneer ze ook nog regelmatig aandacht krijgt, een kletspraatje kan maken en even gezellig met haar mens iets gaat doen. Ze is graag bij de gezelligheid, maar dan vooral van een mens. Andere papegaaien duldt ze, maar ze is er niet dol op. Een kroeler is Dori helemaal niet, ze houdt er niet van en ze wordt er ook al heel snel hormonaal door. Dat is het enige moment dat Dori wel eens kan bijten, wanneer ze hormonaal gestimuleerd wordt. Dus maar niet doen dan, he? ;)

Dori verdient een plekje waar ze helemaal zichzelf kan zijn. Want dan is ze léuk! De oren van je hoofd kletsen (als ze je niet ziet .... :lol: ), heerlijk spelen en slopen en klauteren, lekker snoepen, genieten van haar mens(en). Het is een tóppertje, die lieve mooie meid, waar geen kwaad in zit! Welkom, lieve mooie meid, we gaan een tóphuisje voor je zoeken! Want als iemand dat verdient, ben jij het wel ;)
edelpapegaai5
IMG_20191023_123619[1].jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Nelly van Loenen
Berichten: 1
Lid geworden op: oktober 15, 2019, 6:50 pm

Re: Dori, weer op zoek

Bericht door Nelly van Loenen »

Ik heb interesse in Dori

gre
Berichten: 13
Lid geworden op: februari 2, 2013, 10:44 pm

Re: Dori, weer op zoek

Bericht door gre »

ik zou graag willen.
ben ook edels gewend.

Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 460
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Re: Dori, weer op zoek

Bericht door Bestuur SVP »

Dori was weer op zoek naar een prachtig plekje en hopelijk heeft ze dat gevonden :D . Want die lieverd is uit logeren gegaan en heeft het voorlopig prima naar haar zin :lol: . Dori is niet zo heel dol op andere papegaaien, maar is wel graag in het gezelschap van mensen. Ze kan haar peperkoeken hartje daar nu mee ophalen, want ze is gaan logeren bij een logeergezin dat haar gelijk al heel erg leuk vond. Enne ... dat ís ze ook natuurlijk! De eerste berichten zijn positief, Dori'tje kletst, speelt, sloopt, klautert en amuseert zich kostelijk. Wij denken en hopen dat Dori en haar logeergezin die o zo belangrijke match made in heaven zullen blijken te zijn. En ja, daar duimen we weer heel hard voor natuurlijk :P
edelpapegaai5

Kennismaken met elkaar: "Vinden wij elkaar leuk? Ja, hè?" ;)
Dori.jpeg

Zet 'm op, Dori, laat zien dat je de allerliefste edelpop bent! Want dat weten wij maar al te goed, knapperd!
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie