BREXIT

Alles over papegaaien en wat daarmee te maken heeft
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dorith
Bestuur SVP
Berichten: 4824
Lid geworden op: augustus 7, 2012, 6:56 pm

BREXIT

Bericht door Dorith »

Ook papegaaienmensen kunnen te maken krijgen met de gevolgen van de Brexit. Mensen die ná 31 oktober naar Groot-Brittannië willen reizen mét hun papegaai(en) of andere huisdieren: wees er zeker van dat dat ook kan, dat je papegaai mee mag het land uit en ook weer terug in!

Gaat Groot-Brittannië per 31 oktober 2019 uit de EU? Zo nee, is er tijdelijke regelgeving voor het in- en uitreizen van dit land? Zo ja, welke wet- en regelgeving is er voor het in- en uitreizen van papegaaien en andere huisdieren? Mogen ze mee, geldt er quarantaine, zijn er andere belemmeringen? Op dit moment weet niemand nog het antwoord op deze vragen.

Maar houd er rekening mee dat het misschien een te groot risico zal zijn om je dier mee te nemen over de grenzen van de U.K., zorg dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent. Ga desnoods niet - met je papegaai of ander huisdier - naar Engeland. Als je móet gaan, zorg dan voor opvang in Nederland voor je papegaai, voor het geval dat hij niet mee kan. Better safe than sorry!
flag_of_united_kingdom1.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Papegaaiengedragsdeskundige

:amazone-papegaai-geel2 Jelle :dwergara Okkie :amazone-papegaai-geel Lorre :senegal Joep

opvang: : :grijze-roodstaart2 Kees :blauw-groen Pelle :grijze-roodstaart Sino :groenvleugel-ara Kukel :grijze-roodstaart Paco :ara-blauwgeel Milo

Drareg
Berichten: 30
Lid geworden op: januari 22, 2020, 3:31 pm

Re: BREXIT

Bericht door Drareg »

Inmiddels is de datum in dit bericht verlopen enzou het bericht dus bijgewerkt moeten worden, toch?

Plaats reactie