Mooie Maya, edelpop

Alles over papegaaien en wat daarmee te maken heeft
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Berichten: 397
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Mooie Maya, edelpop

Bericht door Bestuur SVP » april 10, 2019, 12:38 pm

Sinds een paar weken hebben we Maya in de opvang. Maya is een prachtig edelpopje van nog maar 2,5 jaartjes jong. Het is dus eigenlijk nog een kleuter, want de puberteit moet nog komen. Aan haar gedrag is dat te merken: ze is heel lief, zachtaardig, speels en nieuwsgierig. Maar nog wel een beetje voorzichtig en aan het wennen aan alle nieuwe indrukken: andere papegaaien, heerlijk naar buiten, mee naar de workshop, opstappen bij onbekende mensen. Maya doet dat geweldig allemaal, ze maakt grote stappen op het pad naar een volledig Vrolijk leventje. Knappe meid!

Afbeelding

Maya is afgestaan omdat het niet klikte met de andere aanwezige vogel. Gelukkig merken we daar in de opvang niets van, ze gaat makkelijk met alle andere vogels om. Ook honden, katten, kippen, en niet te vergeten mensen, zijn geen enkel probleem. Schreeuwen hebben we van haar nog niet gehoord, al maakt ze af en toe natuurlijk wel geluid :lol: . We geven Maya natuurlijk nog alle tijd die ze nodig heeft om helemaal cool en onverschrokken te worden. En we zoeken een plek voor haar waar ze dit Vrolijke leventje voort kan zetten, met veel plezier, én ... waar van haar gehouden wordt en goed met haar wordt omgegaan, ook als ze in de puberteit misschien wat meer aandacht zal vragen!

Afbeelding

Welkom, mooie Maya, we gaan voor jou een heerlijk plekje zoeken! En geniet ondertussen maar heerlijk van alle leuke, fijne, nieuwe, Vrolijke dingen edelpapegaai5

motormuis
Berichten: 12
Lid geworden op: maart 8, 2019, 9:55 am

Re: Mooie Maya, edelpop

Bericht door motormuis » april 10, 2019, 3:33 pm

Wat een mooie meid.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Plaats reactie