Bescheiden Martje

Alles over papegaaien en wat daarmee te maken heeft
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 460
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Bescheiden Martje

Bericht door Bestuur SVP »

We kenden hem al van een poos geleden, maar lieve Martje is weer terug in de opvang. Hij is nu afgestaan omdat er vanuit het vorige herplaatsgezin niet echt de feeling was om goed met een grijsje om te gaan, om een grijsje te "lezen" en men gunde Martje meer dan dat. En dat verdient dit lieve mannetje natuurlijk.

Martje is geboren op 4 mei 1990, is nu dus 28 jaar jong. Jong genoeg om nog héél lang iemand héél gelukkig maken. Want dat lukt wel met deze lieverd. Hij is zachtaardig, heel rustig, maar kletst af en toe wel lekker een riedeltje. Martje is niet zo heel moedig, kijkt eerst even goed de kat uit de boom. Maar is wel al een Vrolijk leventje gewend, met speelbomen binnen en buiten, goed voer wat hij zich heerlijk laat smaken, dol op douchen, uitstapjes en gezelligheid. Ook kan hij goed met soortgenoten omgaan, al vindt hij de grotere jongens en meisjes (ara's, kaketoes) wel een beetje eng. Maar als hij de ruimte krijgt om ze uit de weg te gaan, dan redt hij zich wel. Dan verrast hij je met allerlei onverwachte grapjes. Martje zoekt een fijn plekje, waar hij met liefde omringd wordt en waar hij zijn eigen rustige, voorzichtige zelfje mag zijn! Dat moet niet moeilijk worden, want hij is zó lief en zacht van karakter.

Je ziet aan zijn koppie wat een lieffie het is!
Afbeelding

Heel voorzichtig en onopvallend houdt Martje écht wel van een grapje! :lol:
Afbeelding

Afbeelding

Welkom terug, lieve mooie jongen. Kijk jij maar onverschrokken en nieuwsgierig die mooie rijke Vrolijke wereld in! :grijze-roodstaart

babsje45
Berichten: 1
Lid geworden op: juni 3, 2018, 6:31 pm

Re: Bescheiden Martje

Bericht door babsje45 »

:grijze-roodstaart2 Ik heb INTRESSE in hem. Ik wil hem wel een gouden huisje geven

Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 460
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Re: Bescheiden Martje

Bericht door Bestuur SVP »

Dat is fijn om te horen! Want een gouden huisje, dat verdient lieve Martje! Wil je ons een mail sturen ajb (info@vrolijkepapegaai.nl) met daarin je interesse? Dan zullen we je alle informatie sturen die je moet weten over het adopteren van een papegaai van ons.

Hierbij alvast wat leeswerk erover: http://www.vrolijkepapegaai.nl/adoptie/herplaatsing/

Diaan
Berichten: 3
Lid geworden op: december 28, 2018, 11:36 am

Re: Bescheiden Martje

Bericht door Diaan »

:grijze-roodstaart wij hebben er enorm veel zin in om Martje..(Macho) een super leuk leven te geven.. 23 februari is het eindelijk zover.. dan mag hij bij ons logeren...

Plaats reactie