Paco uit het hoge Noorden

Stichting Vrolijke Papegaai
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 440
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Paco uit het hoge Noorden

Bericht door Bestuur SVP » augustus 15, 2019, 2:33 pm

In de opvang gekomen: Paco, een grijs meisje van 20 jaar die erg geniet van de gezelligheid, het lekkere eten, haar soortgenoten, kortom: het Vrolijke leventje :D

Lieve Paco is weer een opvangertje met een verhaal. Ze heeft nl. wekenlang in een lege woning geleefd, met af en toe verzorging door een buurvrouw. Ze was van een meneer die al een hele poos niet goed voor zijn grijsje kon zorgen door ernstige gezondheidsproblemen. Uiteindelijk is meneer opgenomen om niet meer terug naar huis te kunnen komen ... en Paco bleef achter. :cry: Er was niemand die haar kon opvangen, behalve gelukkig toch de buurvrouw. En de thuishulp, die bij ons aan de (telefoon)bel hing, toen bleek dat er geen perspectief op een oplossing was. Gelukkig maar! Want we konden deze keer zelfs al de dag ná dat telefoontje naar het hoge Noorden (Steenwijk!) rijden om Paco met spoed op te gaan halen! Dankzij kanjers vrijwilliger Natasja en zoon Pascal kon Paco gelukkig al heel snel in de opvang komen en aan haar Vrolijke leventje beginnen. Dank je wel voor deze lange rit, Natasja en Pascal, top!

High five, welkom in het Vrolijke leven, lief Paco'tje!
Afbeelding

Eerst moest Paco natuurlijk nog in quarantaine, omdat ze nog niet getest was. En gesext ook nog niet, enne ... ("jongen" , zoals ze zichzelf noemt) bleek dus weer een meisje te zijn :lol:. Maar inmiddels zijn alle testresultaten binnen, is ze uit quarantaine en draait mee in de routine van het opvanggezin, met veel plezier!

Mmmmm, pellets!
Afbeelding

En ow, wat geniet ze daarvan, ze kijkt haar kraaloogjes uit. Ze was binnen een paar dagen over op de pellets en eet zich daar nu een boordevolle krop van (verstandige meid, weet wat goed voor haar is!), stapt (onder protest, dát nog wel :D ) op de hand en opstapstok op, kan het prima vinden met de andere gaaien, kletst er steeds meer op los en heeft nog geen poging gedaan tot bijten. Die Paco, die komt er wel, wat een lieffie!
:grijze-roodstaart

Afbeelding

Natas229
Vrijwilliger SVP
Berichten: 100
Lid geworden op: oktober 19, 2018, 9:40 am

Re: Paco uit het hoge Noorden

Bericht door Natas229 » augustus 15, 2019, 3:42 pm

Ahhhhh die knapperd! ::075::
Fijn om te lezen dat het zo goed met haar gaat.
Groetjes van Natasja
Luciano :grijze-roodstaart

Gebruikersavatar
Bestuur SVP
Bestuur SVP
Berichten: 440
Lid geworden op: november 8, 2013, 1:24 pm

Re: Paco uit het hoge Noorden

Bericht door Bestuur SVP » november 24, 2019, 3:36 pm

Pacolien, die knappe grijze dame uit het hoge Noorden, is uit logeren gegaan :D . Al heel snel vielen er mensen halsoverkop voor dit mooie, zachtaardige lieverdje, die niet weet wat bijten is. Maar eerst moest de workshop nog gevolgd worden ;) . Toen dat gebeurd was en de klik nog steeds bestond, mocht Pacolientje op stap met haar logeerkoffertje. ;) De goede lezer heeft al een keertje een update over haar hier op het forum gezien, die heel positief was. En ondertussen is er nog vaker contact geweest natuurlijk en Pacolien doet het góed :D . Dus ja, onze duimen maken weer overuren, omdat we heel graag voor dit mooie grijze meisje een huisje-voor-het-leven gevonden willen hebben! Duimen jullie mee?
Paco high five.jpg
IMG_20190813_131718[1].jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie