Bailey (alias Billy) de edeldame

Stichting Vrolijke Papegaai
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dorith
Bestuur SVP
Berichten: 4824
Lid geworden op: augustus 7, 2012, 6:56 pm

Bailey (alias Billy) de edeldame

Bericht door Dorith »

Weer een bijzonder adoptieverhaal. Over onze mooie edelpop Bailey, die voorheen ook wel Billy werd genoemd. Vooral als ze incognito op stap wilde :lol:

Voor we jullie meer over haar vertellen is het eerst tijd om jullie toch nog maar officieel voor te stellen aan deze prachtige edelpop Bailey. Want ze zit eigenlijk al een hele poos in de opvang bij ons, maar was ook al rázendsnel aan het logeren! Bij Bailey is alles zo snel gegaan dat we de kans niet kregen om haar te introduceren op het forum en facebook. Dat doen we dus hierbij alsnog ;)
WhatsApp Image 2020-07-27 at 16.27.48 (1).jpeg


Deze dame had net haar koffertje uitgepakt en zat uit te puffen van de grote veranderingen, was aan het wennen in de opvang, toen ... we een logeerverzoek ontvingen. Het adoptiegezin was bij de eerste kennismaking op slag verliefd. Tegen zo’n logeerverzoek kun je toch geen nee zeggen? Die spontane liefde bleek gelukkig wederzijds en inmiddels hoort ze helemaal bij het gezin. Want onlangs is ze definitief geadopteerd en heeft ze haar nieuwe bestemming gevonden. Prachtig dat het zo kan lopen!

En met een hele mooie bijkomstigheid. We hebben de leden van het adoptiegezin inmiddels ook mogen verwelkomen als vrijwilligers bij Stichting Vrolijke Papegaai. Bailey zal dus vast en zeker regelmatig aanwezig zijn bij onze praktijksessies, workshops of andere activiteiten!

WhatsApp Image 2020-04-08 at 21.11.42.jpeg


Gezellig, mooi meisje, dat je in de buurt blijft. Geniet maar lekker van alle liefde, aandacht en leuke uitstapjes in je mooie nieuwe Vrolijke leventje! edelpapegaai5
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Papegaaiengedragsdeskundige

:amazone-papegaai-geel2 Jelle :dwergara Okkie :amazone-papegaai-geel Lorre :senegal Joep

opvang: : :grijze-roodstaart2 Kees :blauw-groen Pelle :grijze-roodstaart Sino :groenvleugel-ara Kukel :grijze-roodstaart Paco :ara-blauwgeel Milo

Plaats reactie