Workshop in de winter

De eerste workshop van 2013 van Stichting Vrolijke Papegaai is achter de rug, wat ons betreft weer een succes!
Klik op foto voor groot formaat
Zóveel mensen die geïnteresseerd waren om meer te leren over papegaaien. Niet alleen mensen die zich al een hele poos geleden opgegeven hadden, maar ook die het berichtje in de PZC lazen en zich razendsnel hadden opgegeven. Niet alleen mensen die al jaren een papegaai hebben, maar ook mensen die er nog geen hebben maar er zich op voor willen bereiden. Niet alleen mensen vanuit de regio, maar ook nogal wat die er een flink lange rit voor over hadden. Het geeft me altijd weer een kick dat mensen écht meer willen weten over Vrolijke papegaaien. Mensen en papegaaien die Vrolijk worden van en door onze workshop, daar doen we het voor! :D
Klik op foto voor groot formaat
Zoveel helpende handen, die met van alles en nog wat hebben geholpen. Onvermoeibaar en enthousiast, betrokken en met plezier. Geweldig!

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Zoveel geweldige vogels, altijd weer een genot om te zien hoe ook die ervan genieten. Niet alleen vogels die al jarenlang mee gaan naar allerlei activiteiten, maar ook vogels die dit voor het eerst meemaakten. Rustige grijze roodstaarten, babbelende en schaterende amazones, een relaxed bont boertje, kleurrijke edelpapegaaien, een stoer parkietje, indrukwekkende ara’s, levendige dwergara’s, een zwartkopcaique en een rosékaketoe mét trui, een onvermoeibaar purrhura’tje, een prachtige populatie met grote diversiteit maar één ding gemeenschappelijk: hun Vrolijke braafzijn!
Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Het solide comfortabele onderkomen voor de vogels, compleet met heaters en mooie jungles. Een investering die dubbel en dwars de moeite waard is!

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat
resultaat van een schilderworkshop van een kunstenaar die haar kans schoon zag…

Klik op foto voor groot formaat
Deze gaai wilde zelf ook eens aan de slag met acrylverf….

Voor meer kijkplezier:
http://www.mijnalbum.nl/Album=USBHQ8M3

http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/k … n/zn129498

reactie deelnemer:

“Vandaag een workshop gevolgd bij Stichting de vrolijke papegaai. Wat een fantastische leerzame en gezellige dag is het geweest; veel uitleg over voeding, gedrag en hoe om te gaan met verschillende problemen.
Er stonden grote party tenten buiten waar de papegaaien met elkaar in klimbomen zaten en daar is mijn Kiki verliefd geworden op Davis, er werd meteen gezoend op de eerste afspraak :o De gaaien zaten onder constant toezicht met verwarming aan met lekkere brokjes en nootjes. Respect voor de carekeepers die het wel koud moeten hebben gehad met die harde wind.

Ook voor de inwendige mens was heel goed gezorgd met lekkere broodjes, soep, fruit en koekjes als dit bij jullie een eenvoudige lunch heet ben ik benieuwd naar wat bij jullie een luxe lunch is :mrgreen:

Kortom een fantastische dag met leuke mensen met veel kennis en een grote diversiteit aan prachtige gaaien waarvan Davis echt onze harten gestolen heeft en niet alleen die van Kiki. :lol: