Vrolijke Papegaaien op de kamperlandse zomermarkt gespot!!

De benen van Bianca zijn overleden, een niet aangedikt citaat van Facebook, geformuleerd door de droevige eigenaar van de benen. Hoe kwam dat? Nou, Bianca en Hennie zijn met:
Jebbe
AfbeeldingTutu
AfbeeldingKoekie
AfbeeldingHarry
AfbeeldingDorus
Afbeelding
Chippie
AfbeeldingMarley
AfbeeldingRik
Afbeelding en
ROCKY de logé
Afbeeldingnaar de zomermarkt in Kamperland gegaan. Daar hebben we heeeel veel mensen en kinderen blij gemaakt door ze de unieke ervaring te geven van een Vrolijke Papegaai op de arm! En wat deden onze jongens en dames het goed! Zonder mopperen stapten ze op en lieten ze zich van alle kanten fotograferen. Super. Omdat de SVP drie weken een dag op de zomermarkt acte de presence zou geven, hebben we gekozen voor een eenvoudige, maar doeltreffende aankleding. Simpel van opzet en altijd te hergebruiken. Zo kan het dus ook.
AfbeeldingAfbeeldingDe overleden benen van Bianca zijn daar dus langzaam afgestorven en heel dat proces heeft de SVP weer € 200,00 opgeleverd. Daar doen we het voor natuurlijk, dat kan weer prima gebruikt worden. We hebben veel informatie kunnen geven en laten zien hoe Vrije en Vrolijke Papegaaien kunnen leven.
Verschillende knuffelpapegaaien zijn geadopteerd en hebben een huisje voor het leven gevonden!
AfbeeldingEn Rocky, die zo agressief was, weet je nog, nou die draaide haar pootje er niet voor om.
AfbeeldingAfbeeldingKoek leidde de inkomsten in goede banen
AfbeeldingRik en Dorus zien alleen elkaar
Afbeeldingen vinden een trio’tje een leuke afwisseling
AfbeeldingEn Jebbe….tja, die inspireert
AfbeeldingAfbeeldingKortom, een geslaagde dag!

Voor meer kijkplezier, neem een kijkje op ons Forum, daar vind je verslagen van de andere twee dagen. En dan nog de foto’s.

http://www.mijnalbum.nl/Album=7ZNVT8OG

http://www.mijnalbum.nl/Album=TMOT6QER