Vrolijke Papegaaien in Renesse

De SVP was uitgenodigd om de jaarlijkse Renessedag op te komen fleuren met onze papegaaien. Daar we altijd zoeken naar mogelijkheden om bekendheid te krijgen, hebben we dat dat gedaan. Even hadden we spijt, want de dag begon koud en nat en met een harde wind die eerst uit een bepaalde hoek om de kerk waaide en toen we alles dicht gemaakt hadden met plastic zeil, precies om de ander hoek van de kerk waaide.
AfbeeldingHet was even afzien.
Gaande de dag werd het weer beter. Nadat we ons allemaal nog dikker aangekleed hadden, bleven we wat beter op temperatuur. De vogels werden af en toe bijgewarmd en voor sommigen was dat geen overbodige luxe.
AfbeeldingJeroen was helemaal uit Lelystad gekomen naar het verre Zeeland om te helpen. Dat was hartverwarmend en ook erg lucratief. Jeroen heeft heeeeeel veel kaartjes uitgedeeld en bedelbussen onder mensen-neuzen geduwd. Je gaat natuurlijk niet zomaar voor niks met een gaai op de foto. Kom op zeg, we zijn hier wel in Zeeland!
AfbeeldingWe hebben heel veel mensen en vooral ook kinderen erg blij gemaakt. Velen hebben voor het eerst van hun leven een ‘Vrolijke Papegaai’ op de hand gehad.
AfbeeldingAfbeeldingEen mevrouw die zo bang was van gaaien dat ze dacht dat ze er dood van zou gaan, let op ze was nog banger van die gevaarlijke Chippie dan van Harry
AfbeeldingAfbeeldingHet was een heel gezellige dag waarin we heel hard gewerkt hebben.
Jeroen
AfbeeldingBianca
Afbeeldingen Karlijn, ja wat deed die eigenlijk????Afbeelding
Al die kou heeft wel € 308,53 opgeleverd en dat is zeer welkom om de banktegoeden van de SVP weer een beetje aan te vullen.Verder natuurlijk alle gaaien heel erg bedankt. Want wat hebben ze zich weer geweldig gedragen, zich van hun beste kanten laten zien en wat waren ze lief.
AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding